DCA Trendrapport Akkerbouw

Moeder natuur laat zien wie de baas is

3 Juli 2015 - Redactie Boerenbusiness

Moeder Natuur laat zien wie de baas is, dat is de titel van de nieuwe Akkerbouw Pro Analyse (APA) over de maand juni 2015. De akkerbouwmarkten zijn in de ban van het weer. Na een koud voorjaar volgde een periode van droogte.

Dit DCA Trendrapport over de akkerbouw gaat in op de gevolgen van het weer en de reacties op de diverse markten. Abonnementhouders van DCA Akkerbouw Pro ontvangen een trendrapport van alle prijs- en marktontwikkelingen voor de relevante akkerbouwmarkten.

Het APA trendrapport van juni 2015 staat vol met grafieken over de prijsvorming van de belangrijkste gewassen, onder meer van aardappelen, uien, graan, mest en rente. Inclusief een compacte beschrijving van de marktontwikkelingen en de trends biedt dit ondernemers in de akkerbouw een helder inzicht in de markttendensen. Kennis die hij kan omzetten in rendement bij de verkoop van zijn producten.

De maandelijkse Akkerbouw Pro Analyse is onderdeel van het abonnement DCA Akkerbouw Pro. Klik hier om een abonnement te nemen en klik hier om het rapport over de maand juni te downloaden.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden