Presentatie marktrapport

DCA Zuivelanalyse: witte motor dreigt te verzuipen

18 Oktober 2014 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Hoe gaat de zuivelmarkt zicht ontwikkelen richting het einde van het melkquotum op 1 april 2015? En hoe kunnen melkveehouders daar op anticiperen? Cruciale vragen die centraal staan in de nieuwe Zuivelanalyse van DCA, getiteld Witte motor dreigt te verzuipen, die vrijdag is gelanceerd.

Herma van den Pol, zuivelwatcher van Boerenbusiness.nl, heeft de zuivelanalyse voor DCA samengesteld. Elze Kuiper neemt met haar de highlights door. Onder meer dat een melkveehouder op een vrije melkmarkt meer dan ooit strak moet sturen op zijn marge.

De Zuivelanalyse Witte motor dreigt te verzuipen hoort bij het abonnement DCA Melk & Voer Pro. DCA-marktinsiders met dit premium abonnement ontvangen het rapport in hun brievenbus. Ook u kunt het rapport bemachtingen, door het in het downloadcentrum van DCA te downloaden. Hierbij krijgt u als aanbieding DCA Melk & Voer Pro drie maanden gratis op proef.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van deze video? Laat het ons weten
Reacties
1 reactie
oudere boer 17 Oktober 2014
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/videos/bbtv/artikel/10860104/DCA-Zuivelanalyse:-witte-motor-dreigt-te-verzuipen-]DCA Zuivelanalyse: witte motor dreigt te verzuipen[/url]
de hele melkveehouderij is gefinancieerd opschijnzekerheden op hoge gondprijzen waarvan de de boeren geen rendement kunnen maken om maar niet te spreken van de nog niet af geloste qoutumschulden wanneer er een bijvoorbeeld een grote mond en klauwzeer crisis uitbreekt of een jarenlange lage melkprijs en akkerbouwprijzen of deflatie ik hoop het niet maar dan klapt het hele systeem in elkaar is de ellende niet te overzien
Ingrid 18 Oktober 2014
Vaak bi'j te banne!
U kunt niet meer reageren.

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden