DCA-analist Henry Dunnink

Varkensprijs gaat voor de feestdagen dalen

7 November 2014 - Redactie Boerenbusiness - 2 reacties

De stemming op de varkensmarkt was de afgelopen weken redelijk optimistisch, maar begint weer te draaien richting pessimistisch. De reden hiervoor is het uitblijven van nieuwe verhogingen. DCA-analist Henry Dunnink ziet ook de komende tijd minder mogelijkheden voor de varkensnotering om te stijgen en houdt zelfs rekening met een verlaging voor de feestdagen.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van deze video? Laat het ons weten
Reacties
2 reacties
jannie 7 November 2014
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/videos/marktupdates/video/10860460/Varkensprijs-gaat-voor-de-feestdagen-dalen]Varkensprijs gaat voor de feestdagen dalen[/url]
Harry, ik begrijp dat het allemaal niet meevalt, vooral niet om een positieve stemming te genereren. Maar het valt mij al lang op dat eigenlijk jou (goedbedoelde)kritiek de plank nogal eens volledig misslaat, en waar ik me nu dus wel letterlijk aan erger is; je letterlijke zin; varkensprijs gaat voor de feestdgn dalen. Let wel, ik weet het niet, maar JIJ WEET HET OOK NIET. dus waarom insinueer je dan wel hiermee een stemming, en de mogelijkheid voor de Retail die dit ook leest, om hier "gewoon" weer gebruik van te maken ??
Ik heb liever dat je tijd maakt om Dijksma wat bij te leren, dan dat je hiermee eigenlijk wat info rondstrooit, waar we toch niets aan hebben.
Peter 7 November 2014
Jannie, helemaal mee eens!!
n.f. reuvekamp 9 November 2014
prijzen zijn niet meer te voorspellen , begin augustes las ik een artikel van een rabo topman dat het 4de kwartaal een top opbrengst zou worden en zie wat er van terecht is gekomen.Negatieve uitspraken als deze heb je dus helemaal niks aan, iedere schakel heeft zijn marge , en er is een spreekwoord dat luid : wiens brood men eet wiens woord men spreekt. Bij deze aan een ieder die aan de varkens houderij verdient trek u mond dan ook eens los voor de varkenshouders , als iedereen dat zou doen beuren wij misschien snel weer een rechtvaardige prijs voor onze superkwaliteit varkens en biggen. Laat 1 ding zeker zijn nederland heeft de beste boeren en producten van europa, en als u denkt dat dat niet zo is verdwijn dan uit de landbouw en ga in ergens anders u geld verdienen en niet meer mee eten van de boeren.
U kunt niet meer reageren.

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Analyse Varkens

Nederlandse biggenprijs houdt voet bij stuk

Analyse Varkens

Stagnerende export duwt biggenprijs omlaag

Analyse Varkens

Biggenmarkt in het teken van balans

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden