DCA Marktrapport rente

Verdere renteverlaging waarschijnlijk

19 September 2014 - Redactie Boerenbusiness

Begin september heeft de Europese Centrale Bank (ECB) de rente tegen alle verwachtingen in verder verlaagd naar 0,05 procent. Met alle middelen die de laatste tijd zijn ingezet is het arsenaal aan instrumenten van de ECB zo goed als uitgeput zonder dat de economie in de eurozone geholpen is of dat de vooruitzichten rooskleurig zijn.

Wat zijn de gevolgen van de ECB-maatregelen, welke troef heeft de bank nog in handen en wat betekent dit voor de rentemarkt? Al deze vragen worden beantwoord in de kwartaalanalyse van de rentemarkt met de titel "Verdere renteverlaging waarschijnlijk".

Elk kwartaal publiceert DCA een renterapport. Deze wordt samengesteld in samenwerking met Edin Mujagic, rentemarkt-analist van DCA, monetair econoom en gespecialiseerd in het beleid van de centrale banken. De rapporten worden verspreid onder de houders van een abonnement of proefabonnement op DCA Akkerbouw Pro, DCA Melk & Voer Pro of DCA Varkens & Voer Pro.

Bent u nog geen abonnee op één van de Alles-in-één pakketten van DCA en wilt u het renterapport elk kwartaal ontvangen? Kies dan één van de drie DCA Pro abonnementen. U ontvangt dan niet alleen het Marktrapport rente, maar ook alle prijzen, trends en marktontwikkelingen via sms, e-mail en op Boerenbusiness.nl van de door u gekozen markt.

 

renteartikelsept.jpg

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden