Oud CEO Lamb Weston/Meijer

Huybrechts nieuwe CEO Farm Frites

23 Augustus 2013 - Redactie Boerenbusiness

Guy Huybrechts wordt de nieuwe CEO van Farm Frites. In september volgt hij Danny Dresselaerts op die toe is aan een nieuwe uitdaging. Huybrechts werkte eerder als CEO bij Lamb Weston/Meijer.

Volgens Sven Noordhoek, persvoorlichter bij Farm Frites, heeft Huybrechts een enorme gedrevenheid in marketing, sales en op het gebied van klantgerichtheid. ‘Eerder was hij CEO bij Lamb Weston/Meijer waardoor hij ervaring heeft met het leiden van een groot bedrijf in de foodsector.’

Huybrechts is de opvolger van Danny Dresselaerts, die ruim 20 jaar in verschillende functies bij Farm Frites heeft gewerkt. ‘Na zolang voor het bedrijf te hebben gewerkt vond hij dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Wat die uitdaging wordt heeft hij nog niet met ons gedeeld. Huybrechts bood zich aan om zijn taken over te nemen. Nu worden de zaken overgedragen en in september wordt de nieuwe CEO officieel aangekondigd’, zegt Noordhoek.

Na te zijn gestopt als CEO van Lamb Weston/Meijer werd Huybrechts adviseur van de raad van bestuur van Farm Frites en werkte hij als Strategic Development Director bij de vierde fritesproducent ter wereld. Huybrechts heeft de Belgische nationaliteit.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Ziektedruk - Phytophthora
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden