Wat voegen DCA noteringen fritesaardappelen toe?

DCA-Markets heeft 2 nieuwe noteringen voor aardappelen geïntroduceerd. Het gaat om de DCA Spotprijs Fritesaardappelen (DCA-SF) en de forward prijs van deze spotnotering. Maar waarom zijn er eigenlijk nog 2 noteringen nodig? Dat legt René van 't Riet van DCA-Markets uit.

27 September 2019|BB TV René van 't Riet

2 reacties
Reacties Reageer
Gebruiker
petatje 27 September 2019
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/video/10884153/wat-voegen-dca-noteringen-fritesaardappelen-toe]Wat voegen DCA noteringen fritesaardappelen toe?[/url]
Dit is in mijn ogen gewoonweg de industrienoteringen ondersteunen!
Als je nu potato.nl noteringen kijkt wordt er voor export en door andere afnemers buiten het k.rt.l tot 15 betaald terwijl de Belga en de ned. industrie het bij 10 a 11 houden
Kunstmatige marktdrukking van 20% dus uit de beurs van de geketenden! Zo worden de pools ook tekortgedaan. Feodale toe-standen!
Gebruiker
Mercatus 29 September 2019
ja inderdaad,kunstmatige marktdrukking die DCA markets notering, die vrije aardappelen er uit filteren! Notering Goes is voorlopig ook al aan de kant gezet door potato.nl, moesten zo nodig op woensdag noteren. Inbreng uit het noorden? Is bijna allemaal pootgoed of zetmeel aardappelen daar.
U kunt niet meer reageren.