X

Maakt aardappelmarkt een schijnbeweging?

Hoewel de termijnmarkt in de marktupdate van vorige week een positieve indruk maakte, maakt de koers de volgende dag een plotse wending naar beneden. Is dit een schijnbeweging of zet deze trend door? DCA-marktexpert Edwin Burgers geeft zijn visie.

1 Maart 2021|Inside Aardappelen

5 reacties
Reacties Reageer
Gebruiker
BB abonnee
Zuidwest 4 Maart 2021
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=https://www.boerenbusiness.nl/video/10891230/maakt-aardappelmarkt-een-schijnbeweging]Maakt aardappelmarkt een schijnbeweging?[/url]
nee, hij maakt geen schijnbeweging.
Het loopt gewoon van geen kanten op dit moment
Gebruiker
BB abonnee
kikker 4 Maart 2021
Nu niet zeuren je hebt kunnen verkopen in een opgaande markt, maar velen hebben er voor gekozen om hun piepers met dure kiemremmings middelen te behandelen omdat ze goud zagen aan het eind van de horizon, hetzelfde zie je nu in de andere producten.
Gebruiker
BB abonnee
inno 4 Maart 2021
alsof de prijs toen kostendekkend was. toen liep het ook niet echt. flink wat regen en de komende tijd uit het land blijven kan nog helpen
Gebruiker
BB abonnee
kikker 4 Maart 2021
beste inno ik schrijf niets over kostendekkend alleen dan je in een opgaande markt kon verkopen in plaats van extra kosten te gaan maken.
Gebruiker
BB abonnee
Zuidwest 4 Maart 2021
kikker is duidelijk geen aardappelteler, of een echte contractboer die zijn (over)aardappelen al heeft meegegeven. Kostendekkend hebben we dit seizoen nog niet kunnen verkopen.
U kunt niet meer reageren.