Landbouwbeleid Europa

Ondernemersstemwijzer helpt bij verkiezingen EU

12 Mei 2014 - Redactie Boerenbusiness

Om het voor ondernemers gemakkelijker te maken op welke partij ze moeten stemmen bij de Europese verkiezingen, is er nu de ondernemersstemwijzer. VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland hebben de stemwijzer www.Ondernemersstem.nl ontwikkeld.

Ondernemers kunnen vanaf heden testen welke politieke partij hun voorkeur geniet bij de Europese verkiezingen van 22 mei aanstaande. De speciale ‘bedrijvenstemwijzer’ stelt ondernemers in staat om de programma’s van de politieke partijen te vergelijken op ondernemersvriendelijkheid en op het beleid op voor hen wezenlijke thema’s. Aan de hand van vijftien uiteenlopende stellingen wordt snel duidelijk welke partij hun eigen ideeën het best benadert. Aan de orde komen: begrotingsbeleid, arbeidsmarkt, klimaatbeleid, landbouwbeleid en belastingen.

VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland hechten grote waarde aan de verkiezingen voor het Europees Parlement. Nu de economische seinen weer op groen staan en voor de gehele eurozone de groeiverwachtingen positief zijn, is het belangrijk dat het bedrijfsleven ook in Europees verband ruim baan krijgt. De stemwijzer maakt onderdeel uit van de campagne www.wijzijnvoor.eu die de ondernemersorganisaties half mei starten om te benadrukken hoe belangrijk Europa is voor onze economie, voor banen en voor welvaart.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Meer over

verkiezingen
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden