Onderdeel van bezoek Rutte

Dijksma op agrarische missie naar Vietnam

13 Mei 2014 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Premier Mark Rutte en staatssecretaris van Economische Zaken Sharon Dijksma reizen in juni af naar Vietnam voor een economische missie die geheel in het teken van de agrarische sector staat.

In het kader van een economische missie brengt Rutte van 15 tot en met 19 juni een bezoek aan Vietnam. Staatsecretaris Dijksma reist met de minister president mee om de economische samenwerking in de agrarische sector te verbeteren. Ook Rutte neemt deel aan enkele onderdelen van de missie, meldt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

De focus van de handelsmissie ligt op de sectoren landbouw, zuivel en varkenshouderij. De handel tussen Nederland en Vietnam in de producten van deze sectoren neemt gestaag toe. Binnen de EU is Nederland de derde handelspartner van Vietnam. Het land toont steeds meer belangstelling voor Nederlandse deskundigheid op het gebied van kwaliteit, toegevoegde waarde en duurzaamheid. Ook is Vietnam door de topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen gemarkeerd als prioriteitsland.

Bedrijven die meer zaken willen doen met Vietnam kunnen mee met de handelsmissie. Aanmelden kan tot 20 mei via de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Deelname kost 950 euro per bedrijf exclusief reis- en verblijfskosten.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
Boer 2 13 Mei 2014
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/artikel/item/10850285/Dijksma-op-agrarische-missie-naar-Vietnam]Dijksma op agrarische missie naar Vietnam[/url]
Kunnen ze Dijksma daar niet houden?
boer met de pet 15 Mei 2014
Nu weer een charme offensief ,terwijl ze de boeren net nog een loer gedraaid heeft met haar derogaties,laat ze toch gauw stoppen met dat kontdraaien
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden