Control met smartphone

Lely beheert voerschuiver en stalreiniger met app

5 Juni 2014 - Redactie Boerenbusiness

Lely heeft een applicatie ontwikkelt waarmee melkveehouders de voerschuiver Juno en de mobiele stalreiniger Discovery kunnen beheren met hun smartphone en een bluetooth-verbinding. Met het zogeheten Lely Control kunnen melkveehouders deze apparaten ook van een grotere afstand bedienen.

’Dit biedt meer flexibiliteit en mogelijkheden dan de huidige E-link-besturingsunit. De melkveehouder kan de machine(s) bijvoorbeeld vanaf de voergang met een smartphone pauzeren, maar de stalproducten kunnen ook worden bestuurd door meerdere gebruikers’, legt Teus de Jong, productmanager Feeding products bij Lely International, in een verklaring uit.

Ook kunnen melkveehouders via de applicatie de Lely T4C InHerd gebruiken. Volgens hem kunnen aan Lely Control in de toekomst nog nieuwe functies worden toegevoegd, zodat melkveehouders meer mogelijkheden krijgen met de smartphone als ’afstandsbediening.’

Lely Control kan gratis worden gedownload in de Google Play store. Het ‘retrofit’-pakket vervangt de huidige E-link door een Bluetooth-ontvanger.

Schermafbeelding 2014-06-05 om 09.12.43.png

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Jaarcijfers 2023

Lely tempert verwachting door melkprijs en rente

Achtergrond Jubileum

Lely na 75 jaar nog lang niet uitgeïnnoveerd

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden