Investeren na regenvoorspelling

Indiase boeren verkopen hun goudstukken

22 September 2016 - Harald Roelofs - 1 reactie

Indiase boeren hebben dit jaar massaal oude gouden munten en juwelen verkocht, om het maximale te halen uit een regenachtig jaar.

Finanzen.nl schrijft dit op basis van berichtgeving in The Wall Street Journal. De reden dat ze dit gedaan hebben, is dat er voor dit jaar veel regen werd voorspeld en de goudprijs hoog is. Door hun goud voor een goede prijs te verkopen, konden de boeren meer zaden inslaan om zo maximaal gebruik te maken van een goed seizoen.

De goudprijs is in ruim een half jaar tijd met 22 procent gestegen en in India hebben veel boeren dit jaar maximaal gebruikt gemaakt van die trend. Ze verkochten hun oude gouden munten en juwelen nadat de prijs was gestegen.

 

 

 

 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
blije big 22 September 2016
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl//artikel/10871639/Indiase-boeren-verkopen-hun-goudstukken]Indiase boeren verkopen hun goudstukken[/url]
Kon ik dat ook maar ,ik ben al blij meteen paar ton oud ijzer
Johan 25 September 2016
Niet geklaagd, blije big, de biggenprijzen zullen komende tijd dermate stijgen dat je niet zal moeten terugdeinzen voor een paar ton goud. Maar ik vermoed dat je zal investeren in meer en beter zeugen en biggen rendement, zodat het goud weeral eens een keer naar de achtergrond zal verdrongen worden, wanneer je 37 biggen per zeug ziet nagestreefd aan meer als 50€ per big als je de massa hebt, kassa, kassa, kassa! Misschien dan toch beter ook een beetje goud kopen.
U kunt niet meer reageren.

Wat zijn de actuele noteringen?

Bekijk en vergelijk zelf prijzen en koersen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden