Misleiding in wind

Hoe betrouwbaar is Ed Nijpels nog?

4 November 2016 - Redactie Boerenbusiness - 8 reacties

Misleidende informatie zet opnieuw Ed Nijpels voor het voetlicht. De PVV is er klaar mee en wil dat hij opstapt. Opmerkelijk, want daags hiervoor overhandigde dezelfde man aan staatssecretaris Martijn van Dam nog voorstellen om duurzaamheid in de veehouderij aan te jagen. Hoe betrouwbaar zijn de voorstellen nog? 

De PVV wil dat Nijpels opstapt vanwege misleidende informatie over windmolens. Daarmee weet Nijpels de media weer te halen. Het is niet de eerste keer dat er twijfels zijn over zijn functioneren. Deze zomer nog redde Henk Kamp, minister van Economische Zaken, hem toen Nijpels zich ook al vergaloppeerde in een uitspraak over windenergie. 

Nu geeft Nationale Ombudsman Reinier van Zutphen aan dat Nijpels en de SER weer te makkelijk denken over de nadelige effecten van een windmolen naast je huis. Noem waardedalingen en gezondheidsproblemen. 

De PVV is het zat en wil dat kroonlid Nijpels opstapt uit de Sociaal-Economische Raad (SER). Nijpels bewaakt namens de SER het energieakkoord, maar kwam ook met aanbevelingen om duurzaamheid in de veehouderij aan te jagen. Hoe betrouwbaar zijn die aanbevelingen nog. Als hij het al mis heeft over windenergie, hoe kan hij dan oordelen over duurzaamheid in de veehouderij?

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
8 reacties
jw 4 November 2016
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/melk-voer/artikel/10872197/Hoe-betrouwbaar-is-Ed-Nijpels-nog?-]Hoe betrouwbaar is Ed Nijpels nog?[/url]
zitten er allemaal voor de eigen hachie. een corrupte boeven bende
DD 4 November 2016
Sla zijn advies maar in de wind, hoog van de toren blazen en geen idee hebben waar het over gaat . Opzouten.!!
john 5 November 2016
probleem is dat ze blijven informeren bij de vaste kliek.. nooit niet out of the box denken en durf tonen terwijl iedere ondernemer weet dat je daarmee stappen kan zetten..

Bij de moderne mens is t enige wat telt de portemonnee de rest wat als argumenten genoemd wordt zijn allemaal flauwekul en bijzaak... maak je plannen zodat iedereen er financieel op vooruit gaat dan staan ze voor je te klappen. maak je plannen waarbij een deel geen voordeel boekt of er misschien zelfs op achteruit gaat dan krijg je klappen..
Jan van de Wouw 6 November 2016
Edje heeft nergens ècht verstand van maar verstaat de kunst om zich overal binnen te likken. Echte holle blaaskaak; wegwezen dus.
jos verstraten 7 November 2016
"Nu geeft Nationale Ombudsman Reinier van Zutphen aan dat Nijpels en de SER weer te makkelijk denken over de nadelige effecten van een windmolen naast je huis. Noem waardedalingen en gezondheidsproblemen. "

Als hier had gestaan 'megastal' ipv windmolen. Hadden we het dan ook een onbetrouwbaar figuur gevonden? Of hadden wij dan voor hem geapplaudiseerd.
bevelanders 8 November 2016
Heeft ook nog eens een commissie gedaan mbt ontpolderen. Wat was de conclusie; er kan alleen maar ontpolderd worden. Jaja lekker geloofwaardig.
Vrije Agria 8 November 2016
Edje is de trekpop van de Nederlandse Politiek. Ideale voorzitter van commissies over politieke vraagstukken waarvan de uitkomst al bij voorbaat vaststaat.
geert 8 November 2016
In zijn rapport werkt hij 70% van de melkveehouders de achterdeur uit.
geert 8 November 2016
In deze commissie zitten alleen maar profeten die brood eten uit de staatsruif
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden