Shutterstock

Aangeboden door ACCON■AVM

Prinsjesdag 2020 – Wat doet dat met uw veerkracht?

29 September 2020

15 september 2020 was het Prinsjesdag. De adviseurs van acconâ– avm doken weer in de nieuwe aangekondigde plannen. In ons Veerkracht-dossier delen zij hun bevindingen, tips en advies voor uzelf en uw onderneming. Zodat u ook in deze bijzondere tijd én later uw eigen koers kunt blijven varen. Ongeacht welke ontwikkelingen op uw pad komen. En dóór kunt gaan met wat u écht belangrijk vindt, met uw doelen duidelijk in zicht.

Prinsjesdag Special
Prinsjesdag 2020: geen toer met de Gouden Koets, de troonrede werd gelezen in de Grote Kerk en het kabinet trekt miljarden uit om de economie op gang te houden. Welke maatregelen komen er dit jaar uit het koffertje van Wopke Hoekstra? Vertrouwen, veerkracht en verdienvermogen, dat is de titel van de Miljoenennota.In korte tijd is de wereld veranderd. Dat zet u aan het denken: wat is nu écht belangrijk? We zetten voor u de nieuwe (belasting)maatregelen op een rij. Met tips om tijdig voor te sorteren, zodat u fiscaal voordeel behaalt én nieuwe perspectieven ontdekt. Bekijk de Prinsjesdag Special op de website van acconâ– avm.

Prinsjesdag Ondernemerswebinar
Direct na Prinsjesdag deelden acconâ– avm experts Jan Campagne en Cees Hoogendoorn de highlights en addertjes onder het gras van Prinsjesdag. Verder haakten ze aan op de 'nieuwe werkelijkheid'. Hierbij benadrukten ze de mogelijke kansen voor u en uw onderneming. Kijkt u mee?

Rondetafelsessies met ondernemers

Prinsjesdag is méér dan de aangekondigde belastingplannen en cijfers. Het gaat veel verder dan dat en raakt ons allemaal, sociaal, maatschappelijk en economisch. In onze rondetafelsessies zijn we op Prinsjesdag live in gesprek gegaan met ondernemers.
Hoe kijken zij aan tegen deze tijd? Hoe houden ze focus om te kunnen blijven doen, waar ze blij van worden? Waar halen ze de veerkracht vandaan die nodig is om bij te sturen en op koers te blijven? Boeiende sessies met inspirerende gasten!

U kunt de twee sessies terugkijken op ons YouTubekanaal.:

De voorbeschouwing en introductie van de tafelgasten
De reacties op de gepresenteerde plannen

Agrarische vooruitblik op Prinsjesdag 2020 en daarna
Wat kunnen we verwachten, hoe zien de plannen eruit die het kabinet gaat presenteren en welke maatregelen hebben impact op u als agro-ondernemer? Voorafgaand aan Prinsjesdag blikte Frank Rademaekers, Directeur Belastingadvies, al vooruit op Prinsjesdag 2020 en de aankomende verkiezingen van 2021. Zodat we u helpen om te ontdekken wat nu écht belangrijk is voor u en uw onderneming. Lees zijn blog.

Wilt u eens verder praten over de toekomstthema's van uw branche? Wat is nu écht belangrijk? Neem contact op met uw acconâ– avm accountmanager of neem contact op met een acconâ– avm kantoor bij u in de buurt.

Deze businesscase is powered by:
Regenradar
Powered by Agroweer

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief