Boerenbusiness presenteert de Boerenbusiness Awards 2019. Met 2 awards, de Agribusiness Award en de Impact Award, stimuleert Boerenbusiness een positieve agrarische sector met een goede boterham voor de agrarisch ondernemer.
Agribusiness Award 2019
Heeft jouw onderneming een vernuftige verbetering of dienst gelanceerd? Levert het een significante bijdrage aan het verbeteren van de bedrijfsvoering en dus het rendement op het boerenbedrijf? Meld je aan voor de Agribusiness Award!
Meer informatie en inschrijven >>
Impact Award 2019
Wie heeft de meeste impact in het presenteren en representeren van de Nederlandse agrarische sector? Ben of ken jij de ambassadeur die met zijn of haar optreden waardering oogst en de agrarische ondernemers aanjaagt, stimuleert en trots maakt? Meld je aan!
Meer informatie en inschrijven >>

De vakjury

Juryvoorzitter

Aalt Dijkhuizen

Aalt Dijkhuizen (1953) is sinds 2014 Voorzitter van de Topsector Agri & Food. Verder is hij lid van diverse Raden van Commissarissen in de agri & food sector. Aalt Dijkhuizen is geboren en getogen op een melkveebedrijf. Is afgestudeerd in Agrarische Economie aan Wageningen Universiteit (1977) en promoveerde in de Economie van Dierziekten aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht (1983). In 1992 werd hij benoemd tot hoogleraar in Wageningen. In 1998 maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven en werd Managing Director bij het toen beursgenoteerde Nutreco. Van 2002 tot 2014 was hij Bestuursvoorzitter in Wageningen.

Inschrijven

De inschrijving voor de Boerenbusiness Agribusiness Award is geopend. Heeft jouw onderneming een verbetering of nieuwe dienst gelanceerd met een significante bijdrage aan het rendement op het boerenbedrijf? Je kunt je inschrijven tot en met 15 oktober 2019.
Meer informatie en inschrijven