Gesponsord bericht door: accon■avm

Wijzigingen mestbeleid 2017

8 Februari 2017

Wijzigingen mestbeleid 2017

Zo aan het begin van 2017 is het goed om alles weer eens op een rijtje te zetten: Wat mag ik aan mest uitrijden? Hoeveel mest moet ik afvoeren? Welk deel moet ik verwerken? Op het gebied van mestbeleid zijn weer enkele aanpassingen doorgevoerd.

Er staat veel te gebeuren in 2017. Het fosfaatreductieplan wordt uitgevoerd en de fosfaatrechten voor melkvee worden bekend. Mede op basis hiervan dient u uw strategie te bepalen.

Whitepaper Wijzigingen mestbeleid 2017
Maar, wat wijzigt er in 2017 op het gebied van mest allemaal? Download de whitepaper Wijzigingen mestbeleid 2017. Gebruiksnormen, forfaits, mestverwerking en bemonstering komen aan bod.

Wilt u alles lezen over de mestverwerkingsplicht voor het komend jaar? Lees dan ook het artikel Mestverwerkingsplicht 2017.

Bepaal nu uw strategie
Bij het bepalen van uw strategie voor 2017 dient u rekening te houden met uiteenlopende zaken en vragen waar u wellicht (nog) geen antwoord op hebt. Wij helpen u graag met het verkrijgen van overzicht, het bepalen van uw strategie én bij de uitvoering van uw plannen. Kijk op onze website voor een kantoor bij u in de buurt.

Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden over onderwerpen die u als agrarisch ondernemer aangaan? Meld u dan aan voor de nieuwsbrieven van acconâ– avm adviseurs en accountants via het aanmeldformulier.

 

Deze businesscase is powered by:

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden