AcconAVM

Aangeboden door accon■avm

Ondernemerswebinar Prinsjesdag 2021

20 September 2021

Ondernemen is in deze tijd beslist een uitdaging. Ingegeven door wet- en regelgeving en urgente thema's als coronacrisis, stikstof- en klimaatcrisis wordt de maatschappelijke druk op bedrijven steeds groter.

Impactvolle onderwerpen die ongetwijfeld ook dit najaar de politieke en economische agenda zullen domineren en op Prinsjesdag 2021 aandacht krijgen. Tegelijkertijd hebben we nog steeds een demissionair kabinet. Wat heeft dit najaar voor u in petto?

Bent u erbij?
Graag neemt accon■avm u op woensdag 22 september aanstaande online mee in de actuele economische trends en ontwikkelingen. Tijdens ons Prinsjesdag-webinar komen de meest belangrijke maatregelen van Prinsjesdag aan bod en geven wij u financiële en fiscale tips waarmee u méér ruimte voor ondernemen ervaart. Uw gastheren tijdens dit ondernemerswebinar zijn: Arno Groen (accountant accon■avm), Peter de Vos (fiscalist accon■avm) en Jan-Paul van de Kerke (econoom ABN AMRO).

Informatie
Online webinar
Datum: 22 september 2021
Tijdstip: 12.00 uur – 13.00 uur

Meld u aan!

Snel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen?
Meld u ook aan voor de accon■avm Prinsjesdag Special. Ga naar www.acconavm.nl/nieuwsbrief en kruis de (agrarische) nieuwsbrief van uw keuze aan. Na activering van uw aanmelding in de mail, is uw inschrijving compleet.

Marcel Wagemaker, accon■avm Senior Specialist Belastingadvies blikt graag met u vooruit op Prinsjesdag én vooral daarna. Ontdek welke fiscale thema's voor u relevant zijn en hoe u hierop kunt voorsorteren: 'Agro vooruitblik Prinsjesdag én daarna: landbouwvrijstelling en BOR'

Videopodcasts
Wij wijzen u ook graag op de diverse Prinsjesdag-videopodcasts. Boeiende interviews met inspirerende gasten! U kunt de interviews bekijken op het YouTube-kanaal van accon■avm. Abonneer u nu al zodat u geen interview mist. U leest er meer over op de website van accon■avm.

Deze businesscase is powered by:

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief