AcconAVM

Aangeboden door accon■avm

Prinsjesdag, dit verandert voor u en uw onderneming

24 September 2021

Ondernemen is in deze tijd beslist een uitdaging. Ingegeven door wet- en regelgeving en urgente thema's als coronacrisis, stikstof- en klimaatcrisis wordt de maatschappelijke druk op bedrijven steeds groter. Impactvolle onderwerpen die ongetwijfeld ook dit najaar de politieke en economische agenda zullen domineren.

Via blogs, podcasts en video's geven we u duiding en delen we mogelijke kansen voor uzelf, uw bedrijf en uw medewerkers. Zodat u ook in deze uitdagende tijden én in de toekomst uw eigen koers kunt blijven varen en de continuïteit van uw onderneming waarborgt.

Prinsjesdag 2021: meer ruimte voor ondernemen
Voor de tweede keer sinds 1904 vond dit jaar de troonrede niet plaats in de Ridderzaal. En met een demissionair kabinet was deze Prinsjesdag nog net even wat anders. Wat verandert er komend jaar? En wat kunt u nú doen, om dit najaar nog fiscaal voordeel te behalen?

Met de accon■avm Prinsjesdag Special informeren we u graag over de opvallendste actualiteiten én we besteden aandacht aan de najaarsonderwerpen.

Zo gaan we in op:

  • De opvallendste onderwerpen in het Belastingplan 2022
  • Eerder bekendgemaakte wijzigingen
  • Een update van de coronamaatregelen
  • Tips voor het najaar

U vindt de Prinsjesdag Special op de website van accon■avm. Abonnees van onze periodieke branche-nieuwsbrieven ontvangen deze Special automatisch. Bent u nog geen abonnee? Meld u dan nu aan en mis vanaf nu niets meer!

Hebt u het Prinsjesdag-ondernemerswebinar gemist? U kunt het hier terugkijken.

Videopodcasts
Marlies Claasen ging op 21 september namens accon■avm in gesprek met diverse ondernemers en professionals. Boeiende interviews met inspirerende gasten! U kunt de interviews bekijken via de website van accon■avm.

Uitdagende tijden, nieuw perspectief
Wilt u verder praten over de toekomstthema's van uw branche en de uitdagingen voor uzelf en uw onderneming? De adviseurs van accon■avm geven u graag meer uitleg. Samen focussen we op de toekomst, zodat u meer ruimte krijgt voor ondernemen. Vul het contactformulier in of bezoek een kantoor bij u in de buurt.

Deze businesscase is powered by:

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief