shutterstock

Aangeboden door accon■avm

Mestverwerkingsplicht 2021-Intensieve veehouderij

25 November 2021

Het einde van het jaar is in zicht. Een goed moment om de balans op te maken. Hoe was het afgelopen jaar? Hebt u voldaan aan de mestverwerkingsplicht voor 2021? Beschikt u over voldoende dierrechten? Zo gaat u goed voorbereid het nieuwe jaar in.

Produceert u meer mest dan dat u op uw eigen bedrijf kunt plaatsen? Dan moet u verplicht een deel van dit overschot verwerken. Hoeveel procent u moet verwerken, hangt af van de regio waar uw bedrijf zich bevindt.

  • Regio Zuid: 59%
  • Regio Oost: 52%
  • Regio Overig: 10%

Whitepaper Mestverwerkingsplicht 2021 – Intensieve veehouderij
Hoe berekent u uw bedrijfsoverschot? Op welke manieren kunt u voldoen aan uw mestverwerkingsplicht? En kunt u misschien vrijstelling krijgen voor de mestverwerkingsplicht? U krijgt antwoord op al deze vragen in de whitepaper Mestverwerkingsplicht 2021 – Intensieve veehouderij.

Hoeveel varkens en/of pluimvee heeft u gehouden in 2021? Zorg ervoor dat u op tijd voldoende rechten hebt. U moet vóór 31 december 2021 over deze varkens- of pluimveerechten beschikken. Hoe weet u hoeveel dierrechten u nodig heeft? Ook dat leest u in de whitepaper.

Download de whitepapier nu kosteloos op de website van accon■avm

Neem contact op
Hebt u behoefte aan meer advies of ondersteuning bij de invulling van uw mestverwerkingsplicht 2021? Of bij het berekenen van hoeveel dierrechten u nodig hebt? Neem dan contact op met de specialisten van accon■avm of kijk op de contactpagina voor een accon■avm-kantoor bij u in de buurt. Ook voor andere vragen geldt: Wij helpen u graag verder!

Deze businesscase is powered by:

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief