Shutterstock

Aangeboden door accon■avm

Webinar: grip op liquiditeit in onzekere tijden

28 Juni 2022

Op 7 juli 2022 organiseert AgroVision in samenwerking met accon■avm een webinar. Het webinar gaat over agrarisch ondernemen in deze tijd, waarin prijzen van melk, graan, voer, energie en kunstmest door het dak schieten.

Plannen maken in deze onzekere tijden is lastig. Inzicht in de liquiditeit van uw onderneming is daarom belangrijk. Hoe krijgt u dat?

Details
Datum: 7 juli 2022
Tijd: 10.00 uur
Locatie: online webinar

Programma
In dit webinar van ongeveer 50 minuten praten Eric Harms (Productmanager Financieel bij AgroVision) en Lubbert van Dellen (Commercieel Directeur bij accon■avm) over de liquiditeit van uw onderneming. Ze geven u concrete handvatten voor hoe u kunt omgaan met financiële onzekerheden in de agrarische sector. Waar liggen kansen en bedreigingen? En hoe krijgt u meer grip op uw financiën? De liquiditeitsbegroting wordt uitgebreid besproken. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen via de chat. Aanmelden is kosteloos en vrijblijvend.

Meer info en aanmelden
Op de website van accon■avm vindt u meer informatie over het programma en de sprekers. Ook vindt u daar de link naar het aanmeldformulier.

Meld u aan

Deze businesscase is powered by:

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief