Kennispartner

Green Farm Energy

Green Farm Energy staat voor duurzame energieopwekking gericht op en in samenwerking met de Nederlandse boer. Met een jarenlange internationale ervaring in het realiseren van zonneparken, zonnedaken en biogas installaties is het één van de grootste investeerders in duurzame energie in Europa. www.greenfarmenergy.nl

zonnepanelen zonneenergie Green Farm Energy zonnepark Hoofddorp

Blijft de subsidie voor zonnepanelen beschikbaar?

Agrarisch ondernemers met investeringsplannen in duurzame energie kunnen vanaf 24 november weer subsidie aanvragen. Dat is 8 weken later dan gepland. Bovendien wordt SDE+ nu SDE++. Wat verandert er deze subsidieronde?
9 September 2020
Green Farm Energy

Financiering nodig voor een zonne-energieproject?

Vanaf de maand maart is het mogelijk om als derde partij financiering aan te vragen bij TRIO Investment, initiatiefnemer van Green Farm Energy. Daarmee moeten zonne-energieprojecten makkelijker van de grond komen.
27 Februari 2020

'Boer kan goed rendement halen uit zonne-energie'

'Ondernemen in een ander klimaat', zonne-energie kan daarin een belangrijke rol spelen. Frans Grijpma van Green Farm Energy vertelt welke winst er te behalen valt voor agrarisch ondernemers. "Landbouwgrond inzetten als zonneveld levert in veel gevallen een betere opbrengst."
8 Januari 2020
zonnepanelen zonneenergie Green Farm Energy zonnepark Hoofddorp

'Zonnepark zo fleurig en duurzaam mogelijk maken'

Steeds meer boerengrond wordt gebruikt om zonnepanelen te plaatsen. Vanuit duurzaamheidsoogpunt een positieve ontwikkeling, vindt Pieter van der Vlugt van RVR Loonbedrijf, al moeten we ook zuinig omgaan met kostbare landbouwgrond. De terreinbeheerder van De Groene Hoek in Hoofddorp zette daarom in op een demontabele aanpak.
17 December 2019
Green Farm Energy

Is uw zonneproject te verzekeren en financieren?

Zonnepanelen op uw dak of grond kunnen het bedrijfsrendement een stevige impuls geven. Maar wat zijn de risico's van een solarproject? En wat betekent dit voor de verzekeringen die u nodig heeft en de financierbaarheid? Zaken die Green Farm Energy niet over het hoofd ziet.
13 December 2019
energie zonnepanelen zonneenergie

Win gratis zonnepanelen tijdens Landbouwcongres

Bezoekers aan het Nationaal Economisch Landbouwcongres van Boerenbusiness maken kans om zonnepanelen te winnen. Partner Green Farm Energy verloot 4 installaties voor op het dak van uw woning.
11 December 2019
Green Farm Energy Huawei

'Zonnepanelen moeten veilig en stabiel zijn'

Veiligheid en stabiliteit zijn belangrijke aspecten bij de realisatie van een zonneproject op het boerenbedrijf. Huawei, partner van Green Farm Energy, biedt innovatieve oplossingen waarbij brandpreventie voorop staat en het uitvalspercentage nihil is. Dat betekent een hoger rendement voor de boer.
15 November 2019
energie zonnepanelen zonneenergie

'Snel schakelen voor subsidie zonnepanelen'

De voorlopig laatste subsidieronde om SDE+ aan te vragen komt eraan. Een belangrijk moment voor ondernemers die overwegen om te investeren in zonnepanelen. Hoe interessant is de subsidie en moeten boeren haast maken? We vragen het Abel de Voogd van Green Farm Energy.
23 Oktober 2019
energie zonnepanelen zonneenergie

Direct investeringsruimte met zonne-energie

Het dak van uw bedrijfsgebouw benutten of een hoger rendement op uw landbouwgrond? Investeren in zonne-energie is op dit moment zeer interessant. Green Farm Energy begeleidt agrariërs van A tot Z én biedt financiële zekerheid met 15 jaar vooruitbetaalde huur.
17 Oktober 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox