Shutterstock

Aangeboden door Green Farm Energy

Win gratis zonnepanelen tijdens Landbouwcongres

11 December 2019

Bezoekers van het Nationaal Economisch Landbouwcongres van Boerenbusiness maken kans om zonnepanelen te winnen. Partner Green Farm Energy verloot 4 installaties voor op het dak van uw woning.

Tijdens het Landbouwcongres op woensdag 18 december in Amersfoort, worden in totaal 4 complete installaties zonnepanelen verloot onder de bezoekers. Het gaat om 2 sets van 8 panelen en 2 sets van 10 panelen. Deze worden geheel kosteloos geïnstalleerd, waarbij Green Farm Energy het proces van A tot Z begeleid.

Wat moet u doen?
Bezoekt u op 18 december het congres en wilt u kans maken op de gratis zonnepanelen? Vul dan vooraf het online formulier in. Uit de aanmeldingen worden 2 winnaars getrokken. Ook op de dag zelf kunt u meedoen aan deze winactie door in de stand van Green Farm Energy het formulier in te vullen. Onder deze inzendingen worden nog eens 2 sets zonnepanelen verloot.

Initiatiefnemer Green Farm Energy wil met deze actie boeren kennis laten maken met het opwekken van zonne-energie. Dat kan door zowel dak van uw stal of loods te verhuren als land beschikbaar te stellen. Beide opties zorgen voor een interessant rendement voor agrarisch ondernemers.

Deze businesscase is powered by:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox