KWS

Aangeboden door KWS

Vertrouwde service in tijdelijk 'coronajasje'

20 Maart 2020

De in Nederland en België afgekondigde maatregelen om het coronavirus beheersbaar te houden, treffen ook de landbouw. KWS Benelux heeft besloten alle persoonlijke contacten voorlopig te vermijden.

De gevolgen van de coronacrisis zijn merkbaar in de gehele agrarische sector. Zo zijn veel contacten stil komen te liggen en wordt er een beroep gedaan op de creativiteit van iedereen. KWS Benelux heeft met ingang van donderdag 19 maart besloten alle persoonlijke contacten direct te stoppen. ‘Onze adviseurs zullen u niet bezoeken, zolang de afgekondigde maatregelen van kracht zijn’, zo laat het bedrijf weten. 

Desondanks blijft KWS Benelux de service bieden die ondernemers gewend zijn. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar, bestellingen kunnen online worden geplaatst en u kunt contact opnemen met uw KWS-zaadleverancier.

Velddagen Snelle Lente Rogge afgelast
Ook de in april geplande velddagen van het innovatieve gewas Snelle Lente Rogge gaan helaas niet door. ‘We werken er hard aan om u toch te voorzien van de juiste informatie in tekst en beeld aangaande de teelt en oogst van het gewas. Zodra dit beschikbaar is, brengen we u hiervan op de hoogte.’ Telers kunnen de groei en ontwikkeling van de Snelle Lente Rogge tot en met de oogst ook volgen op de Facebookpagina van KWS Benelux.  

‘Wij zijn ons er terdege van bewust dat gezondheid de hoogste prioriteit heeft. Wij wensen dan ook, samen met u, dat deze tegenslag wordt overwonnen. Heeft u vragen of kunnen we u ergens mee van dienst zijn? Per telefoon of online kunnen wij u nog steeds verder helpen. Onze contactpersonen in uw eigen regio vindt u op onze website.’

Deze businesscase is powered by:

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden