KWS

Aangeboden door KWS

Seed2Feed: met eigen voer naar lagere kosten

15 Januari 2021

KWS heeft als onafhankelijk familiebedrijf een belangrijke positie verworven in de veredeling en productie van zaden voor maïs, rogge en voederbieten op de Noord-Europese markten. Om de waarde die al aan de veehouders geboden wordt verder te verhogen, is nu een strategie met de naam Seed2Feed gelanceerd die zowel de plantenteelt alsook de veevoeding optimaliseert. Met de juiste gewaskeuze op de akkers wordt de basis gelegd voor het voederrantsoen en omgekeerd.

Het Seed2Feed-concept stelt u als veehouder in staat om de groei en productie van planten en dieren op een economische en duurzame manier te optimaliseren door het verstrekken van kennis, advies, online managementtools en zaden van de beste rassen.

Wat is voor u de meerwaarde?
Het is meer dan bekend dat de voerkosten een aanzienlijk deel uitmaken van de totale kosten op een veehouderijbedrijf. Daarom is het belangrijk om te zoeken naar mogelijkheden om deze te verlagen en met beide handen aan te grijpen. Melkveebedrijven moeten streven naar voerkosten van 10 cent per liter melk in combinatie met een hoge melkproductie om een ​​zo hoog mogelijk saldo uit melk te realiseren. Met de modernste digitale managementtools wordt u in staat gesteld om de teelt van de gewassen en rantsoenering nog beter te beheren en wordt er rekening gehouden met de eigen specifieke bedrijfssituatie.

Belangrijk is hierbij de ondersteuning van een team van KWS Seed2Feed-adviseurs die u indien nodig voorzien van advies en begeleiding voor het behalen van de best mogelijke resultaten. Met behulp van het nieuwe en innovatieve Seed2Feed-concept kan zelf en ondersteund door de adviseurs, het voerrantsoen en de teelt van voedergewassen beheert en geoptimaliseerd worden. Dit met uiteindelijk als doel om een zo hoog mogelijk arbeidsinkomen uit melk te behalen!

Interessant actie: Bestel uw maiszaad in januari en maak kans op een zeer mooi Seed2Feed-pakket!
De introductie van Seed2Feed, voor optimalisatie van rantsoen en gewas, is zeer succesvol verlopen. Om dit te vieren kunt u kans maken op een Seed2Feed-pakket. Bestel uiterlijk 31 januari 2021 via de webshop maiszaad van de KWS-rassen: Prixdor, Papageno, Megusto, Johaninio, Corazon of Figaro.

We verloten onder de telers een Seed2Feed-pakket, wat bestaat uit KWS-maiszaad + Snelle Lente Rogge voor 5 hectare en 1 jaar Farmdesk-licentie met de bijbehorende begeleiding door een van onze Seed2Feed-adviseurs. De trekking van de winnaar vind plaats op 3 februari 2021. De winnaar krijgt vervolgens zo snel mogelijk bericht. Daarnaast is voor iedere bestelling in januari ook nog de vroegbestelkorting van 3 euro per eenheid van toepassing!

In onderstaande video worden de voordelen van Seed2Feed voor uw bedrijf verder toegelicht:

Deze businesscase is powered by:

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden