kws

Aangeboden door KWS

Problemen in uw maïsperceel?

9 Juli 2021

Veel telers maken al jaren dankbaar gebruik van de door KWS geleverde adviezen op het vlak van de teelt en het gebruik van suikerbieten, maïs, Snelle Lente Rogge en Feedbeet. Om onze adviezen aan u verder te optimaliseren heeft KWS Benelux dit voorjaar de myKWS app geïntroduceerd.

Als zeer bruikbare nieuwe tool is nu 'Schadebeeldherkenner' geïntroduceerd. De schadebeeldherkenner geeft een uitgebreid overzicht van de belangrijkste schadebeelden in maïs. Na het selecteren van een ontwikkelingsfase krijgt u een overzicht van de schade die in deze groeifase kan optreden. De tool toont een beschrijving, schadedrempels en geeft vervolgens landbouwkundige maatregelen aan om de ziekte of schade tegen te gaan. 

Adviesdienst myKWS geheel gratis
myKWS is de digitale adviesdienst die u 24/7 kunt raadplegen en u ondersteunt in uw werkzaamheden op het veld en in de stal. Op deze manier is het mogelijk om het genetisch potentieel van onze KWS-rassen optimaal te benutten. Klik hier voor de trailer van myKWS. 

myKWS is als app-versie gratis te downloaden op uw smartphone en Ipad, waardoor het niet noodzakelijk is om in uw kantoor te zijn. Mocht u wel in kantoor zijn, dan zult u tot de vaststelling komen dat aanpassingen of notities die u in het veld gemaakt heeft, automatisch gesynchroniseerd worden met myKWS op uw computer. Ook als uw eigen KWS-adviseur niet ter plaatse kan zijn, begeleidt myKWS u in het seizoen met deskundige informatie en aanbevelingen.

Ga naar de Google Play store om de myKWS voor gebruik op uw smartphone te downloaden. Ook kunt u de app via de link downloaden. Wanneer u dit gedaan heeft, kunt u uzelf aanmelden door in te loggen. Dit is een eenvoudige en eenmalige activiteit.

KWS werkt met enthousiasme continu aan verbetering en aan uitbreiding van het aantal tools voor gebruik op myKWS. Als u myKWS gebruikt, zult u bij introductie van een nieuwe toevoeging via een push notificatie als eerste daarvan op de hoogte gebracht worden en hiervan gebruik kunnen maken.

Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op met uw regionale KWS-adviseur. U vindt zijn contactgegevens hier. 

KWS wenst u heel veel plezier en succes met myKWS!

Deze businesscase is powered by:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox