Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Zonnepanelen op het dak

Vraag nu uw SDE++ subsidie aan

24 Juni 2021

Investeer slim en met een groot rendement. Een investering in zonnepanelen met een SDE++ subsidie is financieel heel interessant. In oktober gaat de nieuwe SDE++ aanvraagronde open. Wees er op tijd bij!

SDE++; elk jaar is er een flinke run op deze populaire financiële tegemoetkoming. De subsidie maakt het voor ondernemers aantrekkelijk om in een zonnepaneleninstallatie te investeren. Grootverbruikers met een SDE++ subsidie verdienen hun investering gemiddeld in zo'n 6 à 7 jaar terug. Zonnepanelen zijn goed voor het milieu en de portemonnee.

Verdien geld
Door het maximale uit de zon te halen, kunt u geld verdienen. Met SDE++ verdient u op 3 manieren geld: door te leveren aan het net, door op uw eigen stroom te besparen en door maximaal 8 cent voor iedere opgewekte kWh zonne-energie op uw rekening te ontvangen. Zo heeft u extra poten onder uw bedrijf. Wilt u weten wat u met zonnepanelen kunt verdienen? Bereken het met de calculator.

Laat het doen
Zonnepanelen op het dak B.V. is marktleider in de agrarische sector. Het bedrijf heeft al voor honderden agrariërs SDE++ aangevraagd en ontvangen. Besteed de subsidieaanvraag gratis en vrijblijvend aan hen uit. U zit nergens aan vast en bent vrij om na toekenning een zonnepaneleninstallateur te kiezen die u vertrouwt.

5 miljard
Dit jaar is er één openstellingsronde waarbinnen bedrijven zich kunnen inschrijven om in aanmerking te komen voor SDE++ subsidie. Deze ronde is open van 5 oktober tot en met 11 november 2021 (de periode is op 8 juni 2021 aangepast). Er is in totaal €5 miljard beschikbaar.

Zonnepanelenspecialist
Heeft u eenmaal de subsidie toegekend gekregen? Met Zonnepanelen op het dak B.V. haalt u het maximale uit de beschikking. Het bedrijf heeft nauwe contacten met alle betrokken partijen: de RVO, de netbeheerder voor de meest optimale aansluiting, het meetbedrijf voor de brutoproductiemeter en CertIQ voor een Verzoek tot Vaststelling (VtV). Zo kunt u ook het regelwerk voor de installatie uit handen geven en gaat er geen KwH verloren!

Offerte
Wilt meer informatie over de SDE++ aanvraag of een offerte? Ga naar de website van Zonnepanelen op het dak B.V. en ontdek wat het bedrijf voor u kan betekenen.

Deze businesscase is powered by:

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief