Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Zonnepanelen op het dak

Buitenland investeert in energietransitie Nederland

1 September 2021

Het Barneveldse Zonnepanelen op het dak B.V. is onderdeel geworden van Elevion Group B.V. Hiermee wil het Tsjechische bedrijf investeren in de energietransitie in Nederland. Voor de zonnepanelenexpert betekent deze strategische overname nieuwe toekomstkansen.

"We staan nog maar aan het begin van iets dat heel groot gaat worden", voorspelt Jan Aernoud van Eeken, eigenaar van Zonnepanelen op het dak B.V. "In de toekomst zal de hele energiemarkt veranderen en compleet verduurzamen. Wij zien enorm veel kansen en zijn daarom deze strategische samenwerking aangegaan."

Expertise
In 2011 begon Van Eeken samen met Theo Hartgers het bedrijf Zonnepanelen op het dak B.V. De zonnepanelenaanbieder richt zich voornamelijk op de agrarische markt. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met 20 medewerkers die dagelijks hun kennis en expertise inzetten om daken in Nederland van zonnepanelen te voorzien. 

800 zonnepaneleninstallaties
Groot geworden in de agrarische wereld heeft het bedrijf het leveren van kwaliteit voorop gesteld. Dat heeft geresulteerd in een succesvolle, financieel gezonde onderneming. Met inmiddels al meer dan 800 zonnepaneleninstallaties door heel Nederland heeft het bedrijf een grote positie ingenomen in de duurzame energiemarkt.

Duurzaam Nederland
Het Elevion Group B.V., onderdeel van de Tsjechische Cez Group, ziet grote potentie in het zonnepanelenbedrijf en doet daarmee een eerste investering in duurzaam Nederland. Voor Zonnepanelen op het dak B.V. betekent dit een solide basis voor groei en mogelijkheden in de toekomst.

Investeer in zonnepanelen
Zonnepanelen op het dak B.V. kent de mogelijkheden waarmee agrariërs kunnen verdienen aan de energietransitie. Wilt u weten welk voordeel zonnepanelen u kunnen opleveren? Bereken het met deze gratis calculator. Overtuigd? Investeer dan in een zonnepaneleninstallatie van kwaliteit. Vraag een offerte op bij Zonnepanelen op het dak B.V.

Deze businesscase is powered by:

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief