Van 27 tot en met 29 november organiseerde Case IH, Steyr en Valtra dealer MCV Valthermond hun tweejaarlijkse show. Fotos: Herman Deuling
Het Franse Tecnoma bouwt deze Laser FC veldspuit met een in hoogte verstelbare cabine. MCV is sinds kort dealer van het merk, dat door Farmstore wordt geïmporteerd.
Wie geen geld heeft voor een nieuwe trekker kan altijd nog terecht voor een gebruikt model.
Nieuwe Case IH LB434R grootpakpers van loonbedrijf Simon Berends uit Nieuw-Buinen. Onderhuids eigenlijk een New Holland BigBaler.
Ook bij New Holland dealer Van Engelen in Swifterbant stonden er speciale uitvoeringen, zoals deze T7.270 Golden Jubilee. Speciaal gebouwd ter ere van het vijftig jarig bestaan van de Engelse fabriek in Basildon.
Van Engelen bouwde dit jaar een nieuw bedrijfspand in Flevoland. Van 27 tot en met 29 november vond de openingsshow plaats. Van Engelen is New Holland dealer voor Oostelijk en Zuidelijk Flevoland en steunpunt voor NH maaidorsers in heel Flevoland.
Een NH T6.160 Blue Power met een Belgische Beyne Python veldspuit.
New Holland T7, T6 of T5 serie. Alles was aanwezig op de show. Naast het volledige trekkerprogramma waren er ook veel machines te zien.
Van Engelen werd kortgeleden als eerste aangekondigd als Dewulf-Miedema full liner. Wie de lancering van de rode Miedema machines had gemist op de Interpom kon ze ook hier bekijken.
Een flinke combinatie voor de grasoogst. Een 420 pk New Holland T8.420 en drie assige Schuitemaker Rapide 7800 dubbeldoelwagen.

Fotoreportage Agrifoto.nl

Trekkerdealers openen deuren voor eindsprint

1 December 2014 - Redactie Boerenbusiness

Met de decembermaand in het verschiet openen mechanisatiebedrijven ook hun deuren voor de traditionele wintershows. Vol met trekkers en werktuigen hopen ze klanten nog net over de streep te trekken een voordelige aankoop te doen, of gewoon om voor te lichten over de nieuwste techniek. Ook het openen van een nieuwe vestiging is een goede reden voor feest.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van deze fotoreportage? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden