Hazera

Aangeboden door Hazera

Nieuw concept: Hazera Experience Days

9 September 2019

De wereld verandert. Naast opbrengsten en ziekteresistenties, worden ook andere eigenschappen (smaak, duurzaamheid en voorkeuren van de consument) steeds belangrijker. Deze kenmerken zijn waardevol voor de gehele keten: van teler tot consument.

Hazera introduceert dit jaar een nieuw concept voor de jaarlijkse open dagen in september: Hazera Experience Days. De Hazera Experience Days bieden een inspirerend platform voor telers, verwerkers en retailers om meer inzicht te krijgen in de verschillende wensen en behoeften van de consument, maar ook om belangrijke en interessante informatie en/of ideeën te delen. Op deze manier kunnen waardevolle en succesvolle samenwerkingen en rassen ontwikkelen.

Tijdens de Hazera Experience Days, die in ons veredelingsstation in het Noord-Hollandse Warmenhuizen plaatsvinden, presenteren wij u tevens een breed assortiment aan gewassen: tomaat, ui, Brassica, bloemkool, watermeloen, radijs, wortelen en meer.  

Praktische informatie
We kijken er naar uit om u te verwelkomen tijdens de Hazera Experience Days op dinsdag 24 september tot en met donderdag 26 september. Elke dag kun je ons bezoeken van 09:00 tot 17:00 uur. Het adres is: Hazera, Machinestraat 4 te Warmenhuizen

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Marion Vissers of Arjan van Steekelenburg. Dat kan via: 
- Marion Vissers: marion.vissers@hazera.com of +31621587080
- Arjan van Steekelenburg: arjan.van.steekelenburg@hazera.com of +31642480735

Graag tot ziens!
Het team van Hazera

Ziektedruk - Phytophthora
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden