Shutterstock

Gewastour 2019

Volg de weekupdates van de Gewastour

8 Maart 2019

De Gewastour van Boerenbusiness is vrijdag 1 maart van start gegaan. Bij dit project worden 10 aardappelpercelen met het ras Innovator en 7 uienpercelen gedurende het groeiseizoen gevolgd.

De eerste uienpercelen in Nederland zijn inmiddels gezaaid, al moeten de 7 percelen die meedoen aan de Gewastour nog gezaaid worden. Met de huidige weersvoorspellingen zal het nog wel even duren voordat de eerste percelen gezaaid worden. 

Hetzelfde geldt ook voor de aardappelpercelen die aan de Gewastour van Boerenbusiness meedoen. Het is momenteel nog te vroeg om te starten met het poten van aardappelen. Wanneer dit wel gebeurt, kan je dit terug vinden op de pagina van de Gewastour.

Weekupdate 
Met ingang van week 11 wordt er iedere week een update geschreven over de Boerenbusiness Gewastour. Op maandag komt er een update over de uienpercelen en op dinsdag wordt er een update geschreven over de Innovators. 

De Gewastour volgt de percelen dit jaar ook voor het eerste voordat deze gezaaid en gepoot moeten worden. Daarbij zullen onder meer nutriënten, grondmonsters en de techniek van het landklaar maken worden toegelicht.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Ziektedruk - Phytophthora
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden