FarmTrade

Aangeboden door FarmTrade

Veel laatste pootgoed-handel op FarmTrade

24 April 2020

Omdat momenteel het pootseizoen volop bezig is zijn er soms wat restpartijtjes over. Hoe handig is het dan om die via een app snel te kunnen delen? Dat is wat er momenteel op FarmTrade gebeurt. Naast aardappelhandel is er volop handel in fourage, mest, werktuigen, trekkers en zaaizaden.

Niet zo gek, want het netwerk van FarmTrade groeit momenteel erg hard, deze maand wordt verwacht het 1000e bedrijf te mogen verwelkomen. Omdat een feestje in deze tijd lastig is, zijn we vanuit FarmTrade een aantal bedrijven op de APP gaan benaderen om te vragen naar hun ervaringen.

Roel van Campen – Agrideals
Agrideals van Roel van Campen is een jong bedrijf en is actief in de in- en verkoop van gebruikte landbouwmachines. Van Campen van Agrideals vertelt over het handelen op FarmTrade: “Ik heb verschillende machines eenvoudig en snel op de app geplaatst, zoals een Schouten sorteermachine en een Demco sorteerlijn voorzien van veel extra’s. Deze beide machines heb ik vrij snel kunnen verhandelen via de app. Ik ben positief over het gebruik omdat het eenvoudig werkt en je producten snel kan plaatsen. Inmiddels heb ik nog twee machines op de app geplaatst, een Steketee schoffel en onze Korstenbreker”.

Akkerbouw en handel Sijll Trade
Het jonge bedrijf Sijll Trade van Mark van Sijll en Jacobine van der Knijff is al een tijd actief op FarmTrade en heeft reeds zaken gedaan in uien en aardappelen. Sijll Trade verhandelt zowel producten van mindere kwaliteit als uien met fusarium/schot, aardappels voor de vlokken en peen met mankementen, en daarnaast producten van goede kwaliteit die worden verhandeld en verpakt. Mark van Sijll over het gebruik van de app: “Het mooie van FarmTrade is dat het alle vraag en aanbod bij elkaar brengt. Een goed initiatief met een geweldig gebruik, het is eenvoudig te gebruiken en je kan snel handelen. Als je wat interessants vindt kun je gelijk bellen of een appje sturen. Zelf heb ik al uien via FarmTrade ingekocht en vanuit Brabant 300 ton Markies aardappels aangekocht welke bestemd zijn voor de vlokken”.

Mark van Sijll en Jacobine van der Knijff
van Sijll Trade

Aardappelhandelshuis Geersing Potato Specialist
Jan-Eric Geersing is altijd actief geweest in de aardappelwereld, onder meer in het kweken, onderzoeken en in de gewasbescherming. Geersing Potato Specialist is een specialistisch handelshuis dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van aardappelrassen en de verkoop van pootgoed. Hij is inmiddels met het pootgoed ook actief op FarmTrade vertelt hij: “Ik heb verschillende rassen op de app geplaatst en met succes, met de rassen Divva en Cammeo heb ik namelijk al snel handel kunnen doen. Ook heb ik nog wat miniknollen kunnen verkopen. Op de app is nu ook te zien dat er veel restpartijen pootgoed op komen te staan en worden gevraagd, erg eenvoudig voor bedrijven om snel handel in pootgoed te doen.”

Ook gebruik maken van FarmTrade?
FarmTrade is kosteloos te downloaden in de App Store voor IPhone en Google Play Store voor Android.

Ziektedruk - Bruine roest
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden