Overname door SBB

Stageregister Aequor verdwijnt op 1 augustus

28 Juli 2015

Aequor, het bedrijf dat het register van erkende leerbedrijven bijhoudt houdt per 1 augustus op te bestaan. Het wordt dan overgenomen door de nieuwe samenwerkingsorganisatie Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, kortweg SBB genaamd. Wie nu informatie over een stageplek wil moet kijken op stagemarkt.nl.

Vanaf 1 augustus is de website zoekeenleerbedrijf.aequor.nl niet meer bereikbaar, schrijft Aequor op haar website. Echter, de pagina lijkt nu al offline. Inmiddels zijn alle erkende leerbedrijven opgenomen in het nieuwe register van SBB. Zijn er in de maand juli wijzigingen doorgevoerd, dan zijn deze vanaf 1 augustus op Stagemarkt zichtbaar.

Wie na 1 augustus vragen, opmerkingen of klachten heeft kan aankloppen bij SBB. Ook wordt je online direct naar hun omgeleid.

De (grondstof)prijzen zijn flink in beweging, de ontwikkelingen in de wereld volgen zich in rap tempo op. Duiding in crisistijd is essentieel om goed te kunnen anticiperen. Juist nu is het belangrijk om over gedegen, actuele informatie en data te beschikken. Met een abonnement van Boerenbusiness kan je als ondernemer gefundeerde bedrijfsbeslissingen nemen. Bekijk het aanbod
Regenradar
Powered by Agroweer

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief