Nieuw garantiecertificaat

Vanaf oktober melkprijs van 27,50 euro

5 Juli 2016 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Na de onzekerheid van de laatste tijd begint de zuivelmarkt nu weer tot leven te komen. Het levert ook weer een nieuw Melkprijsgarantiecertificaat op. Dairy Trading Online (DTO) maakt bekend voor een periode van 6 maanden een melkprijs van 27,50 euro te kunnen garanderen. Gezien de ontwikkelingen van de melkprijs in de zuivelmarkt in de afgelopen periode wellicht een niveau om als melkveehouder toch wat gebruik van te maken.

De zuivelmarkt kreeg gedurende de eerste maanden van 2016 met een patstelling te maken. Onzekerheid, dalende prijzen en vele liters melk drukten de kooplust en daarmee ook de prijzen. Na het bereiken van het hoogste punt in de melkproductie begint er weer lucht in de markt te komen. Het leverde meer actie op en hogere prijzen.

27,50

euro

vanaf oktober

Door deze trendbreuk komt er ook weer animo om melk tegen een vaste prijs weg te zetten. Het levert een contract op met een looptijd van 6 maanden, ingaand in oktober, ter waarde van een voor het moment reëel 27,50 euro. De afrekening gebeurt aan de hand van de garantieprijs van FrieslandCampina.

 

 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
Henkie 5 Juli 2016
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/melk-voer/artikel/10870542/Vanaf-oktober-melkprijs-van-27,50-euro-]Vanaf oktober melkprijs van 27,50 euro[/url]
Doen
U kunt niet meer reageren.

Wat doen de actuele melkprijzen?

Bekijk en vergelijk het
in de Melkprijsvergelijker

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden