Zo blijkt uit internetveiling

Stijging kaasprijs houdt aan over augustus

26 Juli 2016 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Het was even wennen voor kopers, maar nu pakt de kaasprijs verder door naar boven. Op de veiling van Dairy Auctions Online (DAO) tikt deze weer een hogere prijs aan. Het was meteen het enige product wat verkocht werd. 

Over augustus krijgt de kaasprijs de kans om door te pakken tot een prijs van 2,85 euro per kg. Het was meteen de minimumprijs die werd gevraagd. Over september vroegen verkopers een onderprijs van 2,95 euro, maar dit was nog een brug te ver. Toch komt daarmee de 3 euro weer rap in zicht. 

De zoete wei voor consumptie, tegen een prijs van 760 euro per ton, bleef onverkocht. Wei voor veevoer noteerde een bandbreedte van 710 tot 750 euro per ton. En ook karnemelkpoeder scoorde geen punten. Een prijs van 1.412 euro per ton voor levering augustus stemde kopers niet tevreden.  

Waar de kaasmarkt weer tot leven begint te komen, is het verder rustig in de markt. Hier laat de zomervakantie zich gelden. 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
geert 27 Juli 2016
Dit is een reactie op dit artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/melk-voer/artikel/10870893/Stijging-kaasprijs-houdt-aan-over-augustus-]Stijging kaasprijs houdt aan over augustus[/url]
Dan zal het in september ook wel goed gaan
U kunt niet meer reageren.

Wat doen de actuele melkprijzen?

Bekijk en vergelijk het
in de Melkprijsvergelijker

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden