Shutterstock

Nieuws Boerenactie

Boerenontbijt wekt sympathie bij burgers

17 Oktober 2019 - Susan Drenth

Aan de burgers van Den Haag werd donderdag 17 oktober een boerenontbijt aangeboden door Farmers Defence Force. De organisator van het boerenprotest wil de burgers bedanken voor hun steun. Daarnaast wil het op deze manier de overlast van de afgelopen weken compenseren.

Het ontbijt werd aangeboden langs de Hofvijver, tegenover het Binnenhof in Den Haag. Dit ontbijt is vrij groot opgezet. De producten die tijdens het ontbijt aangeboden werden, zijn van Nederlandse komaf. Een groot deel is gedoneerd door agrarische belangenbehartigers.

Ook had Farmers Defence Force een doneeractie opgezet voor het protest van woensdag 16 oktober. Bij die actie stond tevens vermeld dat geld wat niet gebruikt is voor de actie van 16 oktober, gebruikt zou worden bij het boerenontbijt.

Sympathie
De mensen die op het ontbijt zijn afgekomen, hebben sympathie voor de Nederlandse boeren en vinden het ontbijt attent. Aangezien de actie van woensdag 16 oktober tot best wat overlast heeft gezorgd, vinden burgers het verstandig dat de boeren dit organiseren.

 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden