Shutterstock

Nieuws Voer

Prijsvechters veevoer bundelen krachten

20 Februari 2019 - Tim Roetman

MijnVoer.nl en CheapFeed.com, wat een onderdeel van Duynie is, maken woensdag 20 februari bekend te gaan samenwerken. De online voerplatforms melden dat ze perfect bij elkaar passen.

MijnVoer is gespecialiseerd in mengvoer, terwijl CheapFeed zich richt op ruwvoer, losse grondstoffen en coproducten. Via de digitale platforms kunnen veehouders hun eigen voer inkopen, die vervolgens door derden wordt geproduceerd.

Synergie-effect
Pieter Snoeijen, de eigenaar van MijnVoer, geeft aan dat het platform een marktaandeel van 3% tot 4% heeft in de mengvoermarkt voor rundvee en varkens. "We waren al een tijd op zoek naar een partner om het bedrijf te professionaliseren en internationaliseren. We zijn toen uitgekomen bij CheapFeed."

Snoeijen spreekt van een dubbelslag. "Hun aanbod is complementair aan dat van MijnVoer. Met deze samenwerking kunnen we alle soorten voer aanbieden op onze website." De sites worden gefuseerd en zullen verder gaan vanuit MijnVoer.nl. Binnen 3 tot 6 maanden moet vanuit 1 platform worden gewerkt.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Tim Roetman

Tim Roetman werkt sinds november 2018 als junior redacteur veehouderij bij Boerenbusiness. Hij schrijft met name over de (prijs)ontwikkelingen op de varkens- en zuivelmarkt.
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden