Shutterstock

Nieuws Voer

ForFarmers haalt productie biovoer uit Schalkwijk weg

15 Mei 2019 - Eric de Lijster

ForFarmers voegt de productie van biologische voeders per 1 juli samen. De productie van het in oktober 2018 gekochte Van Gorp Biologische Voeders wordt volledig overgeheveld naar Reudink in Lochem. Dit moet de productie efficiënter maken en kosten besparen.

Het bovenstaande heeft ForFarmers woensdag 15 mei bekendgemaakt. De merknaam Van Gorp Bio verdwijnt ook van de markt, ten faveure van het onderdeel Reudink. De concentratie is, volgens het veevoerconcern, een logische stap in het integratieproces van Van Gorp in Reudink. In eerste instantie zijn de verkoopteams samengevoegd en nu wordt de productie geconcentreerd.

Voerketen verbeteren
Wat er met de locatie Schalkwijk gebeurt, weet ForFarmers nog niet. Voor de 7 productiemedewerkers verdwijnt het werk. Het voerconcern bekijkt of zij binnen de organisatie kunnen worden herplaatst. ForFarmers onderzoekt bedrijfsbreed mogelijkheden om fabrieken samen te voegen, om zodoende de voerketen te verbeteren en goedkoper te maken.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Eric de Lijster

Eric is lid van de redactie van Boerenbusiness. Als telg uit een akkerbouwfamilie stroomt het boerenbloed bij Eric door de aderen. Hij beschouwt zich als een generalist, maar wel met een voorliefde voor economie, trends, markten en marketing.
Regenradar
Powered by Agroweer

Analyse Voer

Middelgrote voercoöperatie ook vatbaar voor krimp

Nieuws Benoeming

ForFarmers vindt nieuwe CFO bij FrieslandCampina

Interview Pieter Wolleswinkel

ForFarmers wil na moeilijk jaar nu doorpakken

Nieuws Jaarcijfers 2023

ForFarmers sluit 2023 met nipt verlies af

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden