Farmtrade

Aangeboden door 123Huurgrond

Snel en kosteloos handelen met nieuwe app FarmTrade

15 Januari 2020

De nieuwe agrarische handelsapp FarmTrade is 2 maanden geleden live gegaan. Oprichter en bedenker Bart Keizers wil het hiermee makkelijker maken voor agrarisch bedrijven om handel met elkaar te drijven. Dat lukt. Nu al wordt de app dagelijks gebruikt voor snelle handel in machines, aardappelen, quota én meer. 

De naam spreekt voor zich, het concept ook. FarmTrade is snel en kosteloos, de belangrijkste punten volgens Keizers waarmee de app zich onderscheidt van andere handelsplatformen. “We wilden graag een app ontwikkelen waarmee agrarische ondernemers supersnel met elkaar in contact staan, met als doel om handel te drijven. Bedrijven kunnen eenvoudig en snel aanbod plaatsen in de app, waarna geïnteresseerde kopers contact kunnen opnemen met de aanbieder. Allemaal heel snel en kosteloos.” 

FarmTrade is opgezet voor de nieuwe generatie agrarisch ondernemers, die gebruik maakt van zijn telefoon en niet zomaar zijn product verhandeld aan de eerste de beste koper. “Met FarmTrade kun je als bedrijf een veel groter netwerk aanboren van potentiële kopers. Gebruikers kunnen meer handel doen in een kortere tijd en zelf bepalen aan wie ze hun product verkoopt.”

Over de toekomst van FarmTrade is Keizers duidelijk: “Groeien, dat is voor nu het belangrijkste. Hoe meer gebruikers, hoe groter de kracht van het netwerk. Dat wordt alleen maar sterker nu we meer en meer gebruikers krijgen!”

FarmTrade is kosteloos te downloaden in de App Store voor IPhone en Google Play Store voor Android.

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden