Boerenbusiness Agribusiness Award

Spannende strijd om Agribusiness Award 2021

21 Oktober 2021 - Redactie Boerenbusiness

De jury van de Agribusiness Award 2021 maakt volgende week, 28 oktober, bekend welke innovaties door gaan naar de finale. Elke twee uur, beginnend om 9.00 uur, wordt er één finalist bekendgemaakt op Boerenbusiness.nl en de bijbehorende social mediakanalen.

De onafhankelijke vakjury bestaande uit Aalt Dijkhuizen, Pierre Berntsen en Jan Omvlee, heeft de afgelopen weken met veel plezier de aanmeldingen voor de Agribusiness Award 2021 doorgelezen en beoordeeld. Alle inzendingen zijn doorgespit, langs de meetlat met criteria gelegd, uitgebreid geanalyseerd en zorgvuldig afgewogen. 

Dat was een flinke kluif met 26 ijzersterke nieuwe producten en diensten. "Opnieuw een jaar met een mooie lijst en een goede kwaliteit aan aanmeldingen", zo laat de jury weten. "Goed ook om te zien, dat de innovaties zich toespitsen op belangrijke (maatschappelijke) trends."

Allesbeslissende pitchdag
De finale wordt dit jaar extra spannend, omdat volgens de jury de aanmeldingen wel heel dicht bij elkaar liggen. De jury let in haar beoordeling op diverse criteria. De inzending moet een vernuftige verbetering of dienst zijn, een significante bedrage leveren aan de bedrijfsvoering en het rendement van een agrarisch ondernemer, beschikbaar en bewezen zijn in de praktijk en een groot potentieel hebben.

Vanwege de hoge kwaliteit van de aanmeldingen heeft de jury besloten dat er dit jaar vijf bedrijven een nominatie ontvangen. Er ligt daarmee dit jaar extra druk op de kandidaten die hun product live voor de jury mogen presenteren. Na deze allesbeslissende pitchdag op 4 november bij Boerenbusiness in Lelystad zal de jury tot een uiteindelijke beslissing komen. Op 25 november wordt de uiteindelijke winnaar tijdens een besloten event bekend gemaakt.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Interview Cynthia Zhu

'Adoptie AI belangrijk om koppositie te behouden'

Achtergrond Agribusiness Award

Hoe de melkboer van vroeger Picnic inspireerde

Nieuws Agribusiness Award

BBLeap wint Agribusiness Award 2023

BB TV Harm Ypma

Mestverrijker helpt veehouder vergroenen

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden