Shutterstock

Nieuws BBB

Van der Plas maakt agenda leeg om doodsbedreigingen

28 Juli 2022 - Linda van Eekeres - 3 reacties

Caroline van der Plas verschijnt voorlopig niet meer in de media en heeft alles uit haar agenda geschrapt wegens doodsbedreigingen. Dit laat het Tweede Kamerlid voor de BoerBurgerBeweging (BBB) weten op Twitter.

Van der Plas plaatst ook een tweet waar doodsbedreigingen aan haar adres geuit worden. Dit lijkt te komen van iemand die zich tegen de boerenprotesten keert.

De BoerBurgerBeweging komt zoals bekend op voor (onder meer) de boeren. Vanaf het begin heeft Van der Plas laten weten achter protesten te staan zolang die binnen de wet zijn. Gisteren liet ze dat op Twitter ook nog weten: "Ik snap emoties van boeren heel goed en ik sta achter hun strijd. Wel wil ik boeren die branden en blokkades veroorzaken en acties voeren die gevaar opleveren voor mens/omgeving, oproepen hiermee te stoppen."

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Linda van Eekeres

Linda van Eekeres is meeschrijvend eindredacteur. Zij focust zich vooral op macro-economische ontwikkelingen en de invloed van de politiek op de agrosector.
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
3 reacties
Jokertje 28 Juli 2022
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=https://www.boerenbusiness.nl/artikel/10899810/van-der-plas-maakt-agenda-leeg-om-doodsbedreigingen]Van der Plas maakt agenda leeg om doodsbedreigingen[/url]
Als mensen zo ver gaan dat ze Asbest op de weg dumpen, en die komen uit de Boeren hoek, dan haal je versneld het draagvlak voor de Stikstof actie weg.

Ik ga er vanuit dat het gedaan is door elementen die dit willen bereiken, en zo de Boer in een kwade reuk willen zetten.

Wie dat het ook is moet maar zwaar gestraft worden, en indien toch uit eigen gelederen van de Boeren, maar geen steun geven.

Met de gehele steun van de samenleving, en eindelijk een Politieke vertegenwoordiging die breed gedragen wordt, is dit gedrag van eigen Boeren 1 van de stomste dingen die je kan doen.
ikke 28 Juli 2022
?
Willie Dille 29 Juli 2022
Schoonmaakploegen bang voor de boeren?
Dit is angst in het nieuwe normaal:

https://youtu.be/BUwQ5a-rfto

welkom in Nederland na 14 oktober 2010: tolerant of politiek met beveiligers
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden