Flink investeren in fabrieken

Kuhn tikt wederom omzet aan boven de miljard

4 Februari 2014 - Redactie Boerenbusiness

Machinefabrikant Kuhn heeft wederom een goed jaar achter de rug. In 2012 haalde de groep voor het eerst een omzet die boven één miljard euro lag. Afgelopen jaar steeg de omzet met nog eens 3,3 procent, naar 1,047 miljard euro.

Kuhn is een van Frankrijks oudste machinefabrikanten. De geschiedenis van het bedrijf uit Saverne gaat terug tot 1828. Kuhn heeft negen fabrieken wereldwijd waarvan zes in Frankrijk en één in het Nederlandse Geldrop. In totaal werken bij Kuhn 4.500 mensen. Er wordt vandaag de dag veel geld geïnvesteerd in de productielocaties. Onder andere de capaciteit moet flink worden verhoogd. In het Franse Monswiller wordt een opleidingscentrum gebouwd. Een investering van 6,5 miljoen euro.

De huidige CEO van Kuhn Group, Michel Siebert gaat eind september met pensioen. Hij zal worden opgevolgd door Thierry Krier. Krier is al jarenlang de CEO van Kuhn Noord-Amerika. Vanaf 1 oktober 2014 neemt hij de teugels over. Ook nam het recent de Braziliaanse fabrikant Montana Industria over. Dit bedrijf specialiseert zich in het bouwen van veldspuiten. Kuhn heeft al een fabriek in Brazilië voor de productie van zaaimachines.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Meer over

Kuhn
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden