Afscheid van Fedecom

Erik Hogervorst kandidaat voorzitter Climmar

13 Maart 2014 - Redactie Boerenbusiness

Erik Hogervorst legt per november jaar het voorzitterschap van Fedecom bij zich neer. Door zijn verdiensten is hij benaderd om in dit najaar de nieuwe voorzitter van de Europese dealerorganisatie Climmar te worden. Fedecom start per direct de zoektocht naar een opvolger.

Bij zijn aftreden heeft Erik Hogervorst er een periode van vijf jaar als voorzitter opzitten, waarvan ruim 1,5 jaar als voorzitter van de fusie-organisatie Fedecom, die in juni 2013 is ontstaan. Hogervorst heeft er met een 6-koppig fusiebestuur enorm aan getrokken om de fusie tot stand te brengen en met de nieuwe organisatie de eerste stappen te zetten.

Vanwege zijn kwaliteiten als voorzitter voor de branchevereniging voor bedrijven in de Landbouwtechniek, Veehouderijtechniek, Groentechniek, Tuinbouwtechniek en Industrie & Intern transport is hij benaderd om in dit najaar de nieuwe voorzitter van de Europese dealerorganisatie Climmar te worden. Het bestuur van Fedecom heeft hem hiervoor formeel kandidaat gesteld.

Fedecom start per direct de zoektocht naar een opvolger voor Hogervorst. Binnenkort zal er via de Fedecom nieuwsbrief en website een profielschets met de te volgen procedure gepubliceerd worden, alsook een oproep voor kandidaten of mensen die geschikte kandidaten kunnen aanreiken.

BB Erik Hogervorst2.jpg

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden