Opvolger van Gerard Zweers

Roeland Coopman nieuwe directeur Agritech

26 Maart 2014 - Redactie Boerenbusiness

Eind februari werd bekend dat Gerard Zweers stopt als directeur bij Valtra importeur Agritech BV. Dick Melessen werd als opvolger genoemd maar eindigde bij Kamps de Wild. Roeland Coopman is nu, per direct, aangesteld als directeur van Agritech, zo laat Mechan Groep weten. Zij zijn eigenaar is van Agritech. Coopman werkt al twee jaar voor het concern.

Coopman (40), is al twee jaar Managing Director van de onderdelen divisie bij de Mechan Groep. Daarvoor werkte hij bij verschillende andere bedrijven in de agrarische sector. Coopman behoudt wel zijn huidige baan. Het directeurschap van Agritech zal hij daarnaast gaan vervullen. Agritech importeert de Valtra trekkers voor Nederland en daarnaast ook een aantal werktuigen, waaronder Celli, en ook Dieci verreikers. Waar het bedrijf zich zal vestigen is niet bekend gemaakt. De huidige locatie in Steenwijk staat namelijk te koop.

Zijn voorganger, Gerard Zweers, is zelfstandig verder gegaan met het importeurschap van Agricola Italiana. Ook Fendt importeur Gebr. de Vor, dat eveneens onder de Mechan Groep valt, heeft een nieuwe directeur. Dat is Merijn Aldewereld, die afkomstig is van PON Caterpillar.

RoelandCoopman.jpg

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden