Nieuwe partners 365FarmNet

Management software krijgt meer aanhangers

19 November 2014 - Redactie Boerenbusiness

Op de Agritechnica in 2013 werd door een groep Duitse machinefabrikanten het online management programma 365FarmNet geïntroduceerd. Door hun krachten te bundelen willen de bedrijven samen één universeel systeem ontwikkelen en niet langer op de individuele tour doorgaan. Het programma draait nog alleen in Duitsland maar krijgt steeds meer deelnemers.

Op de Eurotier kondigde fabrikant GEA officieel aan ook in 365 Farm Net te stappen door hun koemanagement programma DairyNet te implementeren. Dat is sinds eind oktober al het geval. Voorheen was het management programma vooral gericht op de akkerbouw en mechanisatie. Reden genoeg voor DLG om een zilveren medaille voor het product uit te reiken op de Eurotier.

Nog vier bedrijven bedrijven kondigde aan ondersteuning voor het programma te gaan verlenen. Die zijn allemaal op de (intensieve) veehouderij gericht. Dit zijn de firma Kotte, een Duitse producent van mesttanks, Big Dutchman (stalinrichting, Schaumann (voersystemen) en Fodjan (rantsoenberekeningen).

365FarmNet is op de PC te gebruiken maar ook als app voor iOS en Android op je smartphone en tablet. Claas is de grootste geldschieter achter het project. Daarnaast doen ook fabrikanten als Amazone, Horsch en Rauch mee. Ook toeleverende bedrijven als KWS, Allianz en Agravis zijn aangesloten.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden