Update T4C InHerd

Beter op de hoogte met update van Lely apps

11 December 2014 - Redactie Boerenbusiness

Een nieuwe update voor het T4C Inherd programma van Lely zorgt ervoor dat het bedrijf uit Maassluis de melkveehouder nog beter op de hoogte houdt van wat zijn veestapel aan het doen is. Zo is de Signals app uitgerust met een functie die pushberichten stuurt wanneer een koe tochtig wordt bevonden. Met de Cow tool is het mogelijk onder toezicht koeien te melken.

De mogelijkheid om pushberichten te sturen wanneer een koe tochtig is heeft volgens Lely een positief effect op de efficiëntie. Inseminatie kan hierdoor tijdig gebeuren, wat op zijn beurt de reproductie weer ten goede komt. Wanneer de Signals app zelf berichtjes stuurt verlies je dat als melkveehouder minder snel uit het oog.

De Cow app krijgt er de functie melken onder toezicht bij. Zo kan het gebeuren dat een melkveehouder graag bij het melkproces van de robot aanwezig wil zijn, om zo bepaalde dieren in de gaten te houden. Dit kan zijn om een vaars te trainen of een kalf direct te voeren met verse biest. Gebruik je de functie melken onder toezicht, dan krijg je eveneens een berichtje wanneer de signaalkoe de melkrobot binnentreedt.

Naast twee extra functies zijn in versie 2.3 ook enkele algemene functies verbeterd. Zo is de gebruikersinterface iets gewijzigd, wat het gemakkelijker maakt koeien terug te vinden in het programma.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Jaarcijfers 2023

Lely tempert verwachting door melkprijs en rente

Achtergrond Jubileum

Lely na 75 jaar nog lang niet uitgeïnnoveerd

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden