John Deere App Center

Deere komt met eigen store voor machine apps

23 Januari 2015 - Redactie Boerenbusiness

Alle apps die je mogelijkerwijs zou willen downloaden kun je terugvinden in de app store. Handig toch? Bij John Deere denken ze daar anders over. Voor hun apps die op iOS apparaten draaien komt de fabrikant met de app App Center. Dit is een applicatie winkel in een app. Volgt u het nog? Volgens Deere moet dat helpen sneller en gemakkelijker de juiste applicaties te vinden die voor jouw machine gemaakt zijn.

De fabrikant richt zich uiteraard alleen op de apps die het zelf bouwt. Die zijn voornamelijk voor de agrarische sector gebouwd, maar soms ook voor Deere grondverzetmachines. De apps kunnen je helpen met het efficiënter gebruiken van een machine of om bepaalde zaken beter te managen.

Door in de App Center app te kijken heb je direct overzicht van alle Deere apps. Gebruikers kunnen feedback achterlaten en apps met elkaar delen. JD heeft inmiddels al aardig wat apps ontwikkeld maar, als we Pat Pinkston – vicepresident van JD Intelligent Solutions Group – mogen geloven komen er nog veel meer bij in de toekomst. De app is gratis te downloaden in de App store van Apple voor je iPhone.


De App Center app van John Deere is een app store op zichzelf. Grote verschil is dat je er alleen apps van de groen-gele machinefabrikant terug kunt vinden. Hij is wel in het Engels en gratis voor je iPhone te downloaden.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Mechanisatie

Omzet trekkerfabrikanten koelt af na topjaren

Nieuws Agribusiness

Recordwinst voor John Deere, 2024 minder positief

Nieuws Agribusiness

Reiken de bomen van John Deere tot aan de hemel?

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden