Sima show

Nieuwe trekkers kijken in hartje Parijs

22 Februari 2015 - Redactie Boerenbusiness

Op zondag 22 februari opent de tweejaarlijkse Sima show in Paris-Nord haar deuren weer. Je zou het het kleine zusje van de Agritechnica kunnen noemen. Zo zien fabrikanten het tenminste wel. Sommige laten een nieuwe trekker of machine zien. Echter, wereldschokkend nieuws is er niet. Zeker nadat CNH al eerder haar nieuwe T4B trekkers liet zien. Enkele nieuws- en sfeerfoto's van Twitter.

 De 1050 Vario van Fendt hebben we al een aantal keer voorbij zien komen maar hij is voor het eerst te zien op Franse bodem. Dat betekent een enorme publiekstrekker.

 Massey Ferguson laat de nieuwe 7700 serie trekkers zien, die de 7600 serie vervangt. Ze voldoen aan Tier 4B emissie eisen.

 We zijn inmiddels gewend aan de rood-grijze Miedema machines. Ook Dewulf-Miedema is uiteraard op de show te vinden met onder andere een nieuw type rooier.

 Challenger MT875E rupstrekker op de stand van Agco. De grootste rupstrekker van de fabrikant, die in 2013 werd gelanceerd.

 Väderstad krijgt een award uitgereikt omdat inmiddels 1000 Tempo precisiezaaimachines zijn verkocht. Ook in Nederland heeft importeur Homburg er een aantal verkocht.

 Voor wie echt veel graan wil transporteren introduceert Perard deze Interbenne overlaadwagen op rupsen.

 Een van de grootste trekkernieuwtjes, maar al wel verwacht, is de T4B versie van de New Holland T7. Broertje Case IH laat ook 'hun' Puma zien.

 AVR uit Roeselare is eveneens present met een aantal nieuwe machines, zoals deze opklapbare hakenfrees.

 In Frankrijk zijn veldspuiten met de boom voorop immer populair. Deze Falcon komt uit Amerika en is simpelweg gigantisch.

De nieuwe Valtra T4 trekker in een opvallend metallic gouden kleurtje.

 Is dit het beeld voor shows in de toekomst? Geen imposante metershoge banden en PK's maar kleine eenvoudige robots zoals deze van Arocco.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden