Bij John Deere

Draadloos data verzenden voor alle terminals

15 Juni 2015 - Redactie Boerenbusiness

Maak je gebruik van een John Deere terminal die geen verbinding kan maken met het online JD Link, dan heeft de fabrikant hier nu een oplossing voor: Mobile Data Transfer. Deze stick steek je in de USB poort van de terminal. Die zet een wifi signaal op, waar je smartphone kan inloggen. De data wordt via de terminal verstuurd naar je MyJohn Deere cloudaccount. Dit werkt ook met terminals van andere fabrikanten.

Mobile Data Transfer maakt het mogelijk om draadloos data te verzenden via wifi

John Deere levert het systeem voor hun eigen veelgebruikte Greenstar III 2630 terminal, op machines die niet van JD Link zijn voorzien. Bijkomend voordeel is dat het ook met andere merken terminals samenwerkt. Maak je al gebruik van MyJD, dan heb je alle gegevens op één plek bij elkaar. Van daaruit kun je ze ook weer naar een terminal exporteren, op dezelfde wijze.

De data wordt opgeslagen in het Operations Center. Hierdoor is het ook te benaderen door derden die toegang hebben gekregen. Bijvoorbeeld een adviseur of medewerker.

Een ander nieuwtje is de My Jobs app. Hiermee kun je taken plannen en online lijstjes maken voor werknemers. Vervolgens worden ze netjes opgeslagen en gedocumenteerd. Dat moet de zaken overzichtelijker maken. Deze app is helaas alleen voor Apple apparaten te gebruiken.


De MyJobs app van John Deere is alleen voor Apple toestellen te gebruiken. Je kunt er online takenlijstjes mee maken van werkzaamheden die nog moeten gebeuren.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Mechanisatie

Omzet trekkerfabrikanten koelt af na topjaren

Nieuws Agribusiness

Recordwinst voor John Deere, 2024 minder positief

Nieuws Agribusiness

Reiken de bomen van John Deere tot aan de hemel?

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden