Cat S40

Nieuwe robuuste smartphone legt lat hoger

6 Augustus 2015 - Redactie Boerenbusiness

De tijd dat een robuuste mobiele telefoon of smartphone uiterst beperkt in zijn kunnen was lijkt steeds verder achter ons te liggen. Met de S40 legt Cat de lat weer een stapje hoger. De Android telefoon is vanaf 10 augustus leverbaar en komt qua specificaties steeds dichterbij de high end toestellen.

Het touchscreen is met handschoenen of natte handen te bedienen

De Cat S40 voldoet aan de IP68 klasse, wat inhoudt dat je hem onder andere van 180 centimeter hoogte kunt laten vallen zonder beschadigingen. Daarnaast is hij stootvast en stof- en waterdicht. Het ‘Gorilla Glass’ beeldscherm is krasvast en volgens de fabrikant erg helder. Dat maakt hem in zeer zonnig weer beter leesbaar. Het HD scherm meet 4,7 inch. Voordeel is dat de touchscreen bediening ook met handschoenen of natte handen reageert.

De accu moet volgens Cat maximaal 18 uur meegaan wanneer je er alleen mee telefoneert. De S40 kan overweg met een 4G internetverbinding, is voorzien van een GPS signaal en je kunt er zelfs draadloos mee betalen. De 1,1 Ghz quadcore processor draait op Android Lollipop 5.1 software. Hij beschikt over een geheugen van 16GB, wat meer dan genoeg moet zijn voor normaal gebruik. Eventueel kun je er voor het opslaan van foto en video een geheugenkaart tot 64GB in plaatsen. De richtprijs bedraagt 429 euro.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden