Ook met Farm Frites

APH, Miedema en Omnivent sluiten deal in China

10 Juni 2016 - Redactie Boerenbusiness

Mechanisatieconcern APH Group heeft naar eigen zeggen een 'stevig' contract getekend in China voor de levering van een een Miedema aardappel handling- en transport-systeem en een Omnivent klimaatbeheerssysteem.

Daarvoor heeft APH Group een contract getekend met Inner Mongolia Linkage Potato Co. Ltd. Dit Chinese bedrijf heeft sinds 2015 een joint venture opgericht met Farm Frites. Het samenwerkingsverband met de Nederlandse fritesbakker richt zich op de bouw een nieuwe fritesfabriek, waarvan de productie is gericht op het topsegment van de Chinese markt.

140

duizend

ton is de capaciteit van de nieuwe bewaring

De twee systemen die APH Group mag gaan leveren zijn bedoeld voor de inrichting voor een aardappelbewaarplaats met een capaciteit van 140.000 ton. De hightech aardappelbewaring, gebaseerd op Nederlandse technologie, is volgens APH Group nog niet eerder in China gebouwd. Dit project moet worden opgeleverd in augustus 2017.

In het project wordt straks de gehele keten vanaf de pootgoedproductie tot en met de uitlevering van diepgevroren aardappelproducten geïntegreerd. 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden