Boerenbusiness Melkprijsvergelijker

Arla Foods

Nieuws Melk

Zuivelcoöperatie Arla tornt niet aan melkprijs april

Met de seizoenspiek qua melkaanvoer voor de deur houdt Arla de uitbetalingsprijs stabiel. De Scandinavische zuivelcoöperatie spreekt van een stabiele markt.
Gisteren 11:20 uur
DOC Kaas

Nieuws melk

DOC Kaas zet tandje bij met voorschotprijs maart

DOC Kaas zet een tandje bij met de voorschotprijs voor maart. De coöperatie noteert de op één na sterkste verhoging voor deze maand en schuift daarmee meer op naar de middenmoot van melkgeldbetalers in Nederland.
18 Maart 2024
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws melk

Vreugdenhil stoomt op naar koppositie in maart

Vreugdenhil Dairy Foods verhoogt de melkprijs voor maart met ruim €1,10 per 100 kilo en zet daarmee de hoogste (kale) melkprijs neer over deze maand. Vorige maand moest de onderneming FrieslandCampina nog voor zich dulden.
12 Maart 2024
A-ware Food Group

Nieuws melk

Ook A-ware verhoogt melkprijs voor maart

Zuivelbedrijf A-ware verhoogt de gangbare melkprijs voor maart met 75 cent per 100 kilo en zit daarmee tussen FrieslandCampina en Arla in. Met de biologische melkprijs zet A-ware een dubbel zo grote stap.
2 Maart 2024
kaas Beemster Cono Kaasmakers

Nieuws Melk

Cono plust opnieuw bij met voorschotprijs februari

Cono Kaasmakers heeft de melkprijs over februari licht verhoogd. Daarmee scoort het qua kale melkprijs nog laag, maar qua weidemelkprijs en maximale melkprijs zijn de slechtste tijden voorbij. Ook valt het voorbije jaar bij nader inzien misschien nog iets mee.
1 Maart 2024
Arla Foods

Nieuws melk

Arla komt weer in beweging met melkprijs

Na een maandje pas op de plaats komt Arla met de (voorschot)melkprijs voor maart weer in beweging. De Scandinavische coöperatie verhoogt meer dan FrieslandCampina, maar blijft qua betaling nog wel echter bij de Amersfoortse onderneming.
29 Februari 2024
FrieslandCampina

Nieuws melk

FrieslandCampina geeft prijs maart klein plusje

FrieslandCampina verhoogt de garantieprijs voor maart licht verder ten opzichte van februari. Het is volgens de onderneming evenwel niet het gevolg van een markteffect, maar een gevolg van een eerder te lage inschatting van de referentieprijzen in de vorige periode. De bio-melkprijs gaat ondertussen sterker omhoog.
26 Februari 2024
DOC Kaas

Nieuws melk

DOC Kaas remt af met melkprijsverhoging

DOC Kaas betaalt de leden een hogere melkprijs voor februari, maar houdt ten opzichte van januari flink de pas erin. Daarmee loopt de coöperatie in de pas met moederbedrijf DMK, dat in Duitsland een prijs neerzet van €41,50 per 100 kilo. Dit is echter wel op grond van andere gehalten en andere toeslagen.
16 Februari 2024

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden